31 Ağustos 2013 Cumartesi

Sivilce İzi Tedavileri


Sivilce İzi Tedavileri

 

Sivilceler özellikle ergenlerin en çok karşılaştığı problemler arasında yer almaktadır. Sivilce izi tedavileri oldukça farklı çeşitliliktedir. Bazı kişiler çeşitli kremlerle sivilcelerden kurtulmaya çalışmaktadır. Bazıları ise bitkisel ürünleri kullanarak sivilcelerin sayısını aza indirme gayretindedir. Bunun yanında sivilce lekelerini dermatologların verdiği ilaçlar ile tedavi etmeye çalışan oldukça fazla sayıda kişi vardır.

Kimyasal peeling yöntemi sivilce izi tedavileri konusunda yardım almak isteyen pek çok kişinin tercih ettiği bir tedavi yöntemidir. Bu tedavi yöntemi genellikle olumlu sonuç vermektedir. Bu yöntemde çeşitli solüsyonlar kullanılmaktadır. Her bir solüsyon farklı tende kişiler için ve problemleri farklı olan kişiler için farklı sonuçlar vermektedir. 4 katmanda etkili olan kimyasal solüsyonlar bulunmaktadır. Önemli olan sivilce izi tedavileri arasında en etkilisi olarak bilinen bu yöntemin sizin için ne kadar fayda sağladığıdır.

Genellikle meyve özü içeren peeling solüsyonlarının kullanılması da sivilce izlerinin tedavisinde etkili olabilmektedir.

Bunun yanında sivilcelere karşı yulaf ezmesi maskesi kullanan kadınların sayısı da oldukça fazladır.  Yulaf ezmesine limon veya yumurta akı kattığınız zaman bu maskenin cildiniz için gerçekten faydalı olan bir karışım haline geldiğini göreceksiniz. Bunun yanında etkili olan sivilce izi tedavilerinden bir tanesi de maskelerdir. Kullandığınız maskeler sivilcelerin renk tonlarını daha da açabilmekte, kahverengiye dönüşmüş olan lekelerin renklerini değiştirebilmektedir. Sivilce izi tedavileri arasından size en uygununu seçmeniz gerekmektedir.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder