31 Ağustos 2013 Cumartesi

LAZERLE SİVİLCE TEDAVİSİ


LAZERLE SİVİLCE TEDAVİSİ

Lazerle sivilce tedavisi son dönemlerde oldukça dikkat çekmektedir ve son derece iyi sonuçlar doğurmaktadır. Sivilce yap bezlerinin iltihap kapması sonucunda oluşan bir hastalık denilebilir. Siyah noktalar iltihaplanmalar hepsi sivilce gurubunda incelenir. Ve bunların kişilerin yüzlerinde iz bıraktığı yara delikleri oluşturdukları görünmektedir. Cilt renginin bozulmasına neden olan bu sivilcelerin lazer ile tedavisi mümkündür. İlaca alternatif bir yöntem olan lazer tedavi ile kısa sürede daha net sonuçlar alabilirsiniz.

Lazer tedavinin ayrıntılarını öğrenerek bir ilaç gibi uzmanınız yardımıyla belirli seanslar ile bu yardımı alabilir ve yüzünüzdeki leke oluşumlarının engellenmesine giderilmesine yardımcı olacak bir tedavi yöntemi izlenmesini sağlayabilirsiniz. Lazerle sivilce tedavisi kişinin bir uzmandan alacağı tedavi yöntemlerinden biridir. Sivilce oluşumuna neden olan bu iltihaplanmayı sağlayan bakteriler 400 ve 980 dalga boyutuna duyarlı olan bakterilerdir. Bu dalga boyutlarını sağlayan IPL tedavisi sayesinde kişiler başarılı sonuçlar alırlar. Bunun yanı sıra cilde bakım ve peeling uygulanır. Fakat öncesinde lazer tedavinin bu bakteriler üzerinde etkili olduğuna kanaat getirilmesi gerekir.

 IPL tedavisi ile akneye bağlı kızarık görünüm giderilir ve ek olarak da Kolajen üretimi arttırılır. Ve bu sayede cildin çökükleri lekeleri kaybolur. Seanslar 15 ve 20 dakika arasıdır. 8 ya da 10 seans kişilerin tamamen bu bateriden temizlenmesi için yeterlidir. 4. Seansta net olarak kişinin değişimi gözlemesi kaçınılmazdır.

1 yorum:

  1. Sivilce sorununun çözümü için tavsiyem sivilce sabunu kullanımıdır. Ben Natura Sabun tarafından üretilen sivilce sabunu ürünlerini kullandım ve %100 doğal olmasından dolayı çözüm buldum. Sivilce sabunu konusunda aşağıdaki linkten dilediğiniz ürünü seçebilirsiniz:
    https://www.naturasabun.com/dogal-sivilce-sabunlari/

    YanıtlaSil